’20 – ’21 : het jaar stillekens

Datum evenement:

15 december 2021

Tijd evenement:

20:15

Cinema Plaza

Bert Kruismans, Jan De Smet en Karl Meersman

De verteller, de muzikant en de tekenaar speelden vorig jaar voor uitverkochte zalen! En dus blijft de formule dezelfde: dit surrealistisch leven in woord, muziek en beeld. Een cross-over trioconcept over het menselijk gedrag in België en ver daarbuiten. Een cabaret vol humor en satire die de wereld een spiegel voorhoudt.

Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Al was het maar omwille van zijn communautaire fijngevoeligheid. Kruismans combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen!

Jan De Smet kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden. Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Kruismans.

Karl Meersman kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten. Er is nauwelijks een woord voor wat hij doet en toch slaagt hij erin met milde spot elke week de lezers van Trends en Knack-Focus te verwonderen.

Drie narren, onder wie een besnorde en een besnaarde, in een perfecte mix van beeld, klank en woord. Een anderhalf uur durende voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken.
Een fijn-gepenseeld portretje van een wereld vol absurditeit…

Na reservatie ontvangt u de tickets 1 week voor het optreden, samen met de recentste richtlijnen.

Aanmelden:

Tickets:

vooraan zone geel PAULA Aantal:
Prijs per ticket: 12,00
midden zone rood TUUR Aantal:
Prijs per ticket: 12,00
balkon zone blauw Aantal:
Prijs per ticket: 12,00
PLAZAnte rijen onder balkon Aantal:
Prijs per ticket: 12,00
Aantal: Totaal:

  • Cinema Plaza
  • Handelsstraat 6
  • Duffel
Deel dit event
Toevoegen aan je agenda

PLAZAnterikken

Met de PLAZAnte steun van:

Ontvang onze nieuwsbrief:

plazanterikken.be © 2021. Alle rechten voorbehouden.