ALTOON en “Allemaal Brel”

Datum evenement:

10 november 2022

Tijd evenement:

20:00

Locatie:

Cinema Plaza

voorprogramma: ALTOON

ALTOON is de artiestennaam van Toon Keersmaekers. De Duffelaar maakte vorig jaar een opgemerkte passage in de talentenjacht “The Voice”. Voor het eerst treed hij op in Duffel.

Gevolgd door “Allemaal Brel” brengen de PLAZAnterikken ruim 1 uur live muziek met nummers van Jacques Brel. Kris Steenackers zingt, Jan Straus begeleidt op piano. Brels liedjes zijn door een massa grote namen en in een heleboel talen vertolkt. Kris en Jan spelen op hun manier de bekendste liedjes van Jacques Brel en brengen Le Grand Jacques daarmee opnieuw een beetje tot leven.

Meer info over de zitplaatsen
Waar kan ik zitten tijdens PLAZAnte activiteiten? Je kan kiezen uit 4 zones. Binnen de zone kan je je zitplaats vrij kiezen. Wisselen van zone kan na reservatie niet meer. ° Wil je graag vooraan zitten, binnen de eerste 5 rijen? Kies dan zone PAULA (geel). ° Zit je liever in het midden van de zaal, kies dan zone TUUR (rood). ° Onder het balkon kies je voor de “PLAZAnte rijen” (wit) ° Liever een plaats op het balkon? Kies dan zone BALKON (blauw).
afgelopen

Locatie:

Aantal plaatsen: 254
  • Cinema Plaza
  • Handelsstraat 8
  • Duffel

Detail:

  • 10 november 2022 20:00
Deel dit event
Toevoegen aan je agenda

PLAZAnterikken

Met de PLAZAnte steun van:

mmv lokaal bestuur Duffel

Ontvang onze nieuwsbrief:

plazanterikken.be © 2023. Alle rechten voorbehouden.