Brisk

Op 6 oktober stelt de band hun nieuwe CD “BOOM BOOM ” voor bij de PLAZAnterikken in Cinema Plaza in Duffel. Mis deze kans niet want Brisk brengt zowat het beste van wat Vlaanderen te bieden heeft uit het Keltische genre.
Als klap op de vuurpijl mogen we in première de gloednieuwe bijhorende clip van het openingsnummer op de cd op jullie loslaten.

Brisk” dat zijn 4 doorwinterde muzikanten met wortels in de Keltische folk. Jeroen Knapen (gitaar en zang) en Naomi Vercauteren (viool) zijn professionele muzikanten die op meerdere muziekscholen les geven en lid zijn van meerdere toonaangevende groepen op folkgebied in België. Gunnar Van Hove (fluit & whistles) is zo wat de beste fluitist in het Keltische genre in Vlaanderen. Duffelaar Wim Moons (Bodhran en zang) speelt meer dan 25 jaar bij meerdere groepen in Vlaanderen. Brisk Folk speelden in hun 7 jarig bestaan op tal van grote festivals zoals Dranouter folk, Gooikoorts, Schots weekend Alden Biesen tot zelfs een programma voor Tomorrowland en ze waren ook te gast in de Ideale Wereld op Canvas.
De band brengt een brok energieke muziek en stellen die avond ook hun nieuwe cd voor!
Lively & quick, sharp & stimulating!
Het klinkt gewoon Brisk!

 De gloednieuwe videoclip uit de nieuwe CD “BOOM BOOM”:

afgelopen

Detail:

  • vrijdag 6 oktober 2023 20:00
Deel dit event
Toevoegen aan je agenda