Ik ben Pippi

Datum evenement:

30 september 2022

Tijd evenement:

20:00

Locatie:

Cinema Plaza

Vrijdag 30 september 2022.
Veerle Malschaert staat niet voor de eerste keer op het programma bij de PLAZAnterikken. En daar is een reden voor. Veerle werd in mei van dit jaar nog genomineerd voor de Ultima Cultuur Publieksprijs.

In haar 6de onemanshow volgt Veerle, net als Pippi Langkous, haar eigen parcours en laat zich als artiest niet in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kan omschrijven als troostende comedy, een genre waar Veerle Malschaert als comédienne ondertussen gerust haar patent op mag nemen. ‘Je suis Pippi’, zeker in barre tijden, de beste therapie!
Een voorstelling over ongedimd uzelf mogen zijn, vastzitten en loslaten, over ’t huis en houden, over aandacht geven en krijgen, over aan de haak geslaan worden, maar niet aan de leiband willen, over bangboosbibberland en de paniek laten varen, over pippi en kakka en over kiezen voor het leven.

Meer info over de zitplaatsen
Waar kan ik zitten tijdens PLAZAnte activiteiten? Je kan kiezen uit 4 zones. Binnen de zone kan je je zitplaats vrij kiezen. Wisselen van zone kan na reservatie niet meer. ° Wil je graag vooraan zitten, binnen de eerste 5 rijen? Kies dan zone PAULA (geel). ° Zit je liever in het midden van de zaal, kies dan zone TUUR (rood). ° Onder het balkon kies je voor de “PLAZAnte rijen” (wit) ° Liever een plaats op het balkon? Kies dan zone BALKON (blauw).
afgelopen

Locatie:

Aantal plaatsen: 244
  • Cinema Plaza
  • Handelsstraat 8
  • Duffel

Detail:

  • 30 september 2022 20:00
Deel dit event
Toevoegen aan je agenda

PLAZAnterikken

Met de PLAZAnte steun van:

mmv lokaal bestuur Duffel

Ontvang onze nieuwsbrief:

plazanterikken.be © 2023. Alle rechten voorbehouden.