INE & The Starlings

Beschrijving

Nieuwe datum: 28/10/2020

UITVERKOCHT

THE STARLINGS 

The Starlings is de nieuwe band van Tom Dice en Kato Callebaut. De twee singer-songwriters vonden elkaar in de liefde én in de muziek, met een fantastische vibe op het podium als gevolg.
Ze brengen popmuziek met een akoestische feel & harmonieën. Met nummers die teruggrijpen naar de hoogtes en laagtes van het leven en de liefde laten ze niemand koud tijdens hun optredens.
In 2019 stond The Starlings nog in de startblokken, maar ondertussen zijn ze reeds 3 singles verder en tekenden ze een platendeal met Universal Music. In het najaar van 2019 trokken ze naar Spanje voor een nieuwe opname van het muziekprogramma ‘Liefde Voor Muziek’, dat in het voorjaar van 2020 zal worden uitgezonden. Het is dus uitkijken naar hun betoverende versies van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Van Laet.
Ondertussen werken ze verder in de studio aan eigen nieuwe songs en repeteren ze met een reeks topmuzikanten. Op 30 mei komen ze naar Cinema Plaza om hun muziek live te brengen.

 

INE 

Ine Tiolants, de winnares van MNM Rising Star 2018, heeft net als The Starlings een platencontract gestrikt bij Universal Music. Haar hitsingle “The Odds” krijgt vanaf maart 2020 een vervolg met enkele nieuwe nummers.
Voor dat muzikale vervolg zit Ine samen met Ozark Henry in de studio en is ze momenteel hard aan het werk om in 2020 een topshow neer te zetten!
In het voorjaar gaat Ine alleen met haar gitaar op pad. Ze laat dan even de grote podia achter en focust op die manier op een intieme show.


UITVERKOCHT.
– Heb je gereserveerd en betaald? Je ontvangt binnenkort een e-mail met meer info.

– Stond je op de wachtlijst? Door de corona pandemie is de capaciteit van de zaal verkleint naar 163 zitplaatsen. De kans is echter klein dat er tickets vrij komen.

We hopen je te ontmoeten op een van onze andere en komende PLAZAnte activiteiten. Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuws.

niet meer beschikbaar
Totaal aantal plaatsen: 200

PLAZAnterikken PLAZAnterikken

  • Cinema Plaza
  • Handelsstraat 6
  • Duffel

Event Schedule Details

  • 28 oktober 2020
    20:15 - 22:30
Deel dit event
Toevoegen aan je agenda

PLAZAnterikken

Met de PLAZAnte steun van:

Ontvang onze nieuwsbrief:

plazanterikken.be © 2020. Alle rechten voorbehouden.