Raske Drenge

Datum evenement:

18 maart 2023

Tijd evenement:

20:00

Locatie:

Cinema Plaza

De PLAZAnterikken nodigen uit: eerste internationale artiest in Cinema Plaza!

Met “snelle jongens” of “Raske Drenge” in het Faeröers brengen de PLAZAnterikken een eerste internationale artiest naar Cinema Plaza.

Folk met sterke wortels in de Scandinavische en Noord-Atlantische traditionele muziek, maar vooral ook met een eigenzinnige twist. De Belgische helft van het duo is de Herentalse violist Oscar Beerten, vergezeld door gitarist en zanger Ragnar Finsson, die afkomstig is uit Tórshavn, de Faröereilanden. Met de combinatie van de Noorse Hardangerviool, de eigenaardige maar mooie Faeröerse taal en het opzwepende gitaarspel van Finsson, weet Raske Drenge schoonheid, melancholie en traditie met een gezonde dosis ongetemde, jongrauwe energie te laten samensmelten in een frisse samenklank van Noord Atlantische muziektradities.

Ze speelden de tent helemaal plat op de Dranouter Zomersessies XL (2021). Zonder grote bekendheid of hits, enkel door hun aanstekelijk speelplezier en opzwepende muziek.
Meer info over de zitplaatsen
Waar kan ik zitten tijdens PLAZAnte activiteiten? Je kan kiezen uit 4 zones. Binnen de zone kan je je zitplaats vrij kiezen. Wisselen van zone kan na reservatie niet meer. ° Wil je graag vooraan zitten, binnen de eerste 5 rijen? Kies dan zone PAULA (geel). ° Zit je liever in het midden van de zaal, kies dan zone TUUR (rood). ° Onder het balkon kies je voor de “PLAZAnte rijen” (wit) ° Liever een plaats op het balkon? Kies dan zone BALKON (blauw).

Reserveer:

Tickets:

vooraan zone geel PAULA Aantal:
Prijs per ticket:  12,00
midden zone rood TUUR Aantal:
Prijs per ticket:  12,00
balkon zone blauw Aantal:
Prijs per ticket:  12,00
Plazante rijen onder het balkon Aantal:
Prijs per ticket:  12,00
Aantal: Totaal:

Locatie:

Aantal plaatsen: 244
  • Cinema Plaza
  • Handelsstraat 8
  • Duffel

Detail:

  • 18 maart 2023 20:00
Deel dit event
Toevoegen aan je agenda

PLAZAnterikken

Met de PLAZAnte steun van:

mmv lokaal bestuur Duffel

Ontvang onze nieuwsbrief:

plazanterikken.be © 2023. Alle rechten voorbehouden.