Nog 50 dagen tot de PLAZAnte activiteiten: wat kan u verwachten?

Muziek, theater,… het programma is bekend!

Over 50 dagen is het zover: de start van een nieuw seizoen PLAZAnte activiteiten. Het coronavirus gooide vorig jaar roet in het eten en ook nu is er nog onduidelijkheid wat wel of niet mag in binnenruimtes. Eén ding hoeven we ons al zeker geen zorgen om te maken:: de verluchtingsinstallatie is nieuw sinds maart 2019 en voldoet aan de meest recentste richtlijnen.

9 groepen werden voor dit seizoen vastgelegd met enkele trekpleisters en met aandacht voor lokaal talent.
Beginnen doen we met The Starlings. Zij stonden op ons programma toen Vlaanderen hen ontdekte in ‘Liefde voor muziek’. Ondertussen hebben zij reeds heel wat voorstellingen op grote podia achter de rug, maar toch komen ze nog naar de Plaza op 14 oktober.

Ook de theatervoorstelling ‘Tussen zussen’ met Marleen Merckx (Simonneke uit Thuis) en Anne-Mieke Ruyten kreeg een nieuwe datum: Op 20 november staan zij op de Plazaplanken.
December wordt een drukke maand want op 8 december serveert Riet Muylaert (Jacko Bond) ‘Aardbeien in januari’, een programma opgebouwd rond de nieuwe nummers van haar cd die net voor covid 19 uitgebracht werd.
Net voor de eindejaar periode kunnen we u met trots voorstellen ‘Absurditeiten. 20-21 het jaar stillekens. In deze show brengen de verteller (Bert Kruismans) de zanger (Jan De Smet) en de tekenaar (Karl Meersman) op een ludieke manier hun ervaringen uit de tijd dat we ‘in ons kot’ moesten blijven.
Dan gaat onze organisatorische riem er even af maar vanaf 30 januari zijn we er terug met ‘Funny Freunde’. In februari zingt en vertel Lieve De Meyer over ‘De Liefde’. 23 Maart komen enkele Duffelse muzikanten op het Plazapodium met Grunge XXX. De muziek van Mark Knoffler en Dire Streets verovert de Plaza op 13 april en als voorlopige afsluiter hebben we voor mei ‘From Brasil with love.’
info en tickets: www.plazanterikken.be


What's your reaction?

PLAZAnterikken

Met de PLAZAnte steun van:

mmv lokaal bestuur Duffel

Ontvang onze nieuwsbrief:

plazanterikken.be © 2022. Alle rechten voorbehouden.