Het lokaal bestuur Duffel heeft op de gemeenteraadszitting van maandag 9 oktober vier Duffelse verenigingen gehuldigd: het Garageteater, de PLAZAnterikken, Kunstkring De Pelicaen en NT2.

De PLAZAnterikken werden gehuldigd voor de sterke vrijwilligersgroep die in samenwerking met Duffelse verenigingen een mooi programma brengt naast het aanbod van de gemeente.

“Ze spelen perfect in op de vraag van de Duffelaar. Heel wat van hun vrije tijd gaat naar onze Plaza en dankzij Louiza in de keuken komen de artiesten o zo graag naar de Plaza. Heel wat Duffelaars hebben dankzij de PLAZAnterikken de kans gekregen om op het Plaza-podium te staan. Heel veel Duffelaars hebben dankzij hen al genoten van prachtige voorstellingen. En heel veel tappers-vrijwilligers hebben samen met de PLAZAnterikken Duffel cultureel rijker gemaakt,” vertelde Dirk Verbist, gemeenteraadsvoorzitter.

Namens de PLAZAnterikken danken we het lokaal bestuur voor de ondersteuning, de vele vrijwilligers voor hun enthousiasme, onze sponsors voor de financiële en materiële middelen en het belangrijkste de bezoekers en de artiesten.
De PLAZAnterikken